luni, 28 februarie 2011

Review Christian Dior Kiss Gloss

Incep din ce in ce mai mult sa simt un gust amar pentru tara in care traim  . Astazi am apelat la mesageria Postei Romane si e o adevarata neplacere pt mine sa fac acest lucru din cauza personalului care iti vorbeste rastit si nu iti acorda informatii complete . Anyway .. sfatul meu este sa nu va duceti niciodata la posta  la ora 6 seara cum am fost eu astazi ci pe la orele diminetii ( macar atunci personalul nu e atat de obosit si recalcitrant ) . Poate ca multe lume ma condamna ca nu sunt o patrioata , dar asta sunt eu si nu am ce face .

In fine ... Vreau sa va povestesc despre un produs de care eu sunt pur si simplu indragostita de mai bine de 2 luni : Christian Dior Kiss Gloss , nuanta clear .
.... si cred ca o sa raman mult timp indragostita de el . Ma dau rareori cu gloss pe buze (mai mult pe timpul iernii ), prefer mai mult un ruj mat si pigmentat si singurul glos pe care il foloseam pana sa il intalnesc pe acesta era Lancome Juicy Tubes , dar din cauza faptului ca cel de la Lancome se strangea in colturile gurii am plecat in cautarea altui gloss odata cu venirea iernii .

Descriere :


• Acest gloss de la Dior asigura un multi –efect transparent, o rezistenta deosebita in timp si un efect de volum deosebit pt buzele dvs.

• Adauga o stralucire buzelor dvs si le scoate in evidenta forma, facandu-le in acelasi timp sa arate suculente.

Parerea mea : pretentiile pe care le am de la un gloss este sa fie hidratant , rezistent si sa nu se stranga in coltul gurii , iar acest gloss indeplineste toate cerintele mele . Nu cred ca da mai mult volum decat un alt gloss dar pentru mine lucrul acesta nu este un dezavantaj . Rezista cu usurinta 7-8 ore pe buze , chiar daca mananci sau consumi lichide. 

Pret : eu l-am achizitionat din UK la pretul de 17 lire dar din cate am vazut in tara este in jur de 90 - 110 lei .

Nota : 10/10

duminică, 27 februarie 2011

Filmul de duminica : Blood and chocolate .

Filmul pe care vreau sa vi-l arat in aceasta duminca prezinta o frumoasa poveste despre lupii varcolaci . Tot ce vreau sa va spun este ca nu-i asa de horror cum il prezinta trailerul iar filmarile au fost realizate in tarisoara noastra Romania , lucru care mi-a placut foarte mult . Vizionare placuta !!

miercuri, 23 februarie 2011

Mini Blog Sale !!!!

Am cumparat / primit cateva produse care mi se potrivesc deloc , tocmai de aceea am hotarat sa organizez un blog sale  . Este primul meu blog sale si nu sunt ff multe produse asa ca pe viitor o sa organizez un blog sale cu mai multe produse si cu livrare in toata tara . Produsele sunt noi doar incercate unele dintre ele si se pot rezerva maxim 3-4 zile la adresa de email elena.bby19@yahoo.com . cu numele vostru si stabilirea locului de predare al produs-ului/elor ,( valabil pt persoanele din Bucuresti ) , iar persoanelor din tara care doresc un produs se poate trimite prin posta cu plata ramburs iar transportul va fi suportat de catre cumparator ( 8 lei ).

1. Fond de ten Max Factor Mineral-nuanta 60 sand - 30 lei ( pret magazin 45 lei )
2. Rimel Everlong Mascara YvesSaintLaurent - 01 black 35 lei ( pret magazin 92 lei )
VANDUT


3. Fond de ten spuma Lancome Magie Matte - nuanta 03 beige diaphane - 20 lei /10 ml



VANDUT
4. Ruj Estee Lauder Hydra Lustre -nuanta 11 dune rose - pret 25 lei ( pret magazin 58 lei )
VANDUT

marți, 22 februarie 2011

luni, 21 februarie 2011

Greenfield Tea

Hello !! Asa cum v-am promis ieri , astazi am sa fac o postare despre ceaiurile Greenfield. Le-am descoperit la farmacia Catena , in plicuri individuale la doar 0.5 ron /plicul .  Se gasesc bineinteles si la cutie , fiecare avand cate 25 de plicuri ambalate individual , la pretul de 14-16 lei , dar pe net am observat ca se gasesc la pret si mai ieftin . Cum am mai spus cel mai mult mi-au placut ca nu trebuie sa adaug obligatoriu miere sau zahar brun . Pana acum am incercat Vanilla Wave , Lotus Breeze , white Bloom si Spring Melody.

1.Vanilla Wave - contine ceai negru de Ceylon , scortisoara , bucatele de caise si aroma de vanilie .

2.Lotus Breeze- ceai verde chinezesc cu menta si flori de lotus. Acesta nu prea se poate bea fara sa adaugi miere sau zahar , pt ca contine menta si are un gust cam acrisor .

3. White Bloom - ceai alb din muguri de ceai verde fermentat .

4. Spring Melody- ceai negru cu lamaita picanta si menta . Acesta este preferatul meu :x . Chiar mi-am cumparat o cutie intreaga .

Bineinteles ca pe viitor o sa incerc si alte ceaiuri GReenfield , pt ca asa cum v-am mai spus au o gama foarte variata . Urmatoarele pe lista mea sunt Christmas Mistery si ceaiul Mate . App ceaiurile Greenfield sunt foarte concentrate , asa ca recomand sa puneti decat un plic la un ibric ( din ibricul meu pot face aproximativ 3 cani de ceai ).

















duminică, 20 februarie 2011

Ceaiuri recomandate

Am inceput sa beau ceaiuri inca de cand am inceput sa tin prima oara dieta . In orice dieta este recomandat sa bem 2 litri de apa pe zi , insa eu nu am putut niciodata sa beau 2 litri de apa pe zi ( decat pe timp de vara ) , si am decis sa beau macar un litru de apa si un litru de ceai zilnic. Am optat pt ceaiurile medicinale pentru ca nu imi plac cele de fructe si cred ca sunt si mai bune pentru organism . Preferatele mele sunt : ceai de echinaceea , antioxidant , ceai alb , verde sau negru . Chiar acum tin o dieta hipocalorica si am inlocuit ceasca de cafea de dimineata cu ceaiul negru sau cel verde .

Sa va spun despre beneficiile acestor ceaiuri cred ca nu are niciun rost pentru ca fiecare dintre noi le poate gasi pe internet . Doar vreau sa vi le arat pe cele care le consider eu cele mai bune , pentru ca se gasesc foarte multe in farmacii si plafare .

1 . Ceai antioxidant Fares  - este un ceai pt sistemul imunitar ce contine  frunze de ceai verde , flori de hibiscus , fructe de mar ,frunze de ginkgo biloba , fructe de catina , fructe de maces , menta , frunze de rooibos , fructe de cacao , ulei esential de grapefruit . Se gaseste in farmacii , plafar si hipermarketuri si are un pret de 3 - 5 lei . Se recomanda a se bea 3-4 cani pe zi si nu e nevoie sa adaugam miere , lamaie sau zahar , pentru ca are o aroma foarte placuta .
2. Ceai echinaceea Celmar - echinaceea este pt intarirea sistemului imunitar si contine frunze de echinaceea , hibicus, macese si visine acerola ( chiar se simte foarte bine aroma de cirese ) . Eu il consum cu jumatate de lingurita miere de salcam sau cu jum . de lingurita de zahar brun . Cel mai mult mi-a placut forma rotunda a pliculetelor.

3 . Greenfield ( ceai alb , verde sau negru ) - cei de la Greenfield au o mare varietate de ceaiuri , astfel incat ar trebui sa fac o postare separata cu ceaiurile pe care le-am incercat si mi-au placut de la greenfield . Ce mi-a placut cel mai mult este ca ceaiul verde si negru de la ei nu au gustul acela amar pe care le au celalalte .

Concurs !!

In blogosfera este oraganizat un super concurs ce are ca premiu doua carti . Pt mai multe detalii apasati AICI

joi, 17 februarie 2011

Giveaway by Cool Cosmetics ...

Hello !! Observ ca din nou pe blogosfera circula foarte multe giveaway , insa cel care ma facut sa particip si eu. este cel organizat de Cool Cosmetics , care are un super premiu si pe care mi-l doresc enorm . Pt mai multe detalii sau partcipari apasati AICI

duminică, 13 februarie 2011

Rimel Maybelline Volum Express

* Mascara ce tripleaza instantaneu volumul genelor;
* Gene curbate pentru 24h ce confera un efect dramatic, ce durează întreaga zi;
* Nu încarcă genele. Nu curge;
* Mega-periuţa este uşor de folosit, conferă volum colosal fiecărei gene!

* Aplicare uşoară, textură mătăsoasă;
Daca ar fii sa realizez un top 5 al celor mai bune rimeluri , Maybelline Volum Express ar fii cu siguranta in acest top . Este unul dintre putinele rimeluri care chiar ofera volum genelor ( vezi poza mai sus ) . Nu stiu daca rezista chiar 24 de ore asa cum se mentioneaza in descrierea produsului dar 10 ore rezista cu brio , fara sa curga sau sa cada acele mici " bobite " sub ochi. Ofera volum genelor fara a fii nevoita aplicarea lui in 2 straturi ( parerea mea este ca de la al doilea strat devin deja prea incarcate genele ) . Cel mai mult imi place ca are o periuta stufoasa . In concluzie , il recomand tuturor fetelor ce cauta un rimel bun s, care ofera alungire si volum cu adevarat genelor mai ales celor care au ochii mici ca ai mei si un astfel de rimel cu siguranta iti scoate in evidenta ochii . Pretul lui este de 26 - 27 de lei . Eu il achizitionez din hipermarketul Auchan Titan sau de pe site-ul produsecosmetice.ro dar din cate am vazut deja nu il mai au pe stoc .

Voi ce recomandati in materie de mascara , rimel ??

duminică, 6 februarie 2011

Filmul de duminica : Beverly Hills Chihuahua 2

Continuarea de la Beverly Hills Chihuahua este filmul pe care vreau sa vi-l prezint in aceasta saptamana . Este recomandat ca un film perfect pt zilele de duminica ,vizionat impreuna cu familia , mai ales daca sunteti iubitoare de animale :x.
Descriere: Dupa o nunta de basm, Chloe si Papi au devenit orgoliosii parinti a cinci pui neastamparati si simpatici, ingeniosi si pusi mereu pe sotii, care le transforma zi de zi viata de familie intr-un haos. Intrucat matusa Vivian si nepoata ei Rachel sunt plecate in vacanta, cei sapte catei din rasa chihuahua au intreaga casa la dispozitie pentru a se distra si a-si petrece timpul in mod agreabil, mai ales ca se inteleg minunat cu Sam Cortez, prietenul lui Rachel, care se ingrijeste de proprietate in absenta stapanei. Dupa ce Sam afla ca familia lui este in pericol sa isi piarda locuinta, Chloe si Papi decid sa ia atitudine si sa il ajute pe barbat sa isi salveze caminul, inscriindu-se impreuna cu cei cinci pui ai lor intr-un concurs canin de frumusete cu scopul de a castiga premiul de 50.000 de dolari pus in joc de catre organizatori. Singura problema este ca familia de chihuahua trebuie sa o infrunte in competitie pe Appoline, o catelusa infumurata din rasa pudel, care are pedigree de campioana. Insa ce nu poate face o familie de catei atunci cand ramane unita si lupta pentru o cauza nobila?

Nu mai ramane decat sa va urez vizionare placuta si sunt sigura ca o sa va placa si voua !!

joi, 3 februarie 2011

10 ingrediente daunatoare ...

Hello everybody!! imi pare rau ca desi sunt la inceputul blogului meu , ca nu pot sa postez in fiecare zi dar traversez o perioada mai grea din viata mea .. in fine .. totusi promit ca nu o sa fie mereu asa .
Astazi citind cateva articole pe internet din reviste online am gasit unul foarte interesant si am vrut sa vi-l impartasesc si voua , desi nu sunt de acord cu chestia asta sa iei nishte articole scrise de altzi si sa le postezi pe blogul tau personal ca si cum ar fii ale tale ( eu macar am specificat ca nu e scris de mine ).

Articolul se numeste " 10 ingrediente daunatoare din cosmetica " 

1. Methyl/propyl/butyl/ethyl paraben sunt conservanţii cei mai utilizaţi în industria cosmetică. Studiile efectuate au arătat că pot crea reacţii alergice şi iritaţii ale pielii. În plus, absorbţia lor în organism şi acumularea în timp pot cauza cancer.

2. Imidazolidinyl urea şi diazolidinyl urea sunt cele mai frecvente substanţe conservante folosite, după parabeni. Academia Americană de Dermatologie le-a etichetat drept principala cauză care determină apariţia dermatitei. Niciuna dintre ele nu are un efect antifungic, fiind necesară combinarea lor cu alte substanţe conservante (substanţe chimice toxice pentru organism).

3. Uleiul mineral şi derivatele sale (parafina şi alte petrochimicale) sunt produse sintetice ale petrolului procesat chimic. De obicei, pot însuma 10% din produsul cosmetic şi sunt folosite pentru preţul lor scăzut, pentru stabilitate şi pentru o uşoară integrare în orice formulă. Când sunt folosite în cosmetice, au ca efect blocarea porişor şi, prin urmare, inhibarea funcţiilor naturale ale pielii.

4. Sodium Lauryl Sulfate (SLS) este o substanţă sintetică folosită în majoritatea şampoanelor, spumantelor de baie şi a săpunurilor. Poate cauza iritaţii ale ochilor, ale pielii, căderea părului şi alte reacţii alergice.

5. Propylene Glycol este un element standard pentru majoritatea extraselor din plante. Este sintetic şi a fost legat, în mod repetat, de un număr mare de alergii şi reacţii toxice.

6. Talcul, conform numeroaselor studii ştiintifice, poate provoca o creştere a riscului de apariţie a cancerului ovarian dacă este aplicat frecvent în zona genitală.

7. Lanolina este un emolient obţinut din lâna oilor. Este folosită în compoziţia rujurilor şi a cremelor şi poate provoca forme grave de acnee.

8. Stearalkonium Chloride este o substanţă chimică folosită în balsamul de păr şi în diferite creme. Este toxică şi poate cauza reacţii alergice. Se susţine că ar avea proprietăţi de hidratare şi este mult mai ieftin şi mai uşor de folosit în compoziţia balsamurilor de păr.

9. Parfumurile sintetice pot avea peste 200 de ingrediente în compozitia lor. Câteva dintre problemele pe care le cauzează aceste parfumuri sunt: migrene, ameţeală, iritaţii ale pielii, hiperpigmentare, tuse violentă, vomă.

10. Vopselele sintetice sunt folosite cu scopul de a „înfrumuseţa” aspectul compoziţiei. Le poţi recunoaşte prin inscripţiile FD$C sau D$C de pe etichetă, urmate de o culoare şi un număr. Aceste vopsele sintetice sunt considerate a fi cancerigene


Si eu am auzit de unele dintre ele ca ar fii daunatoare , cum ar fii parabeni , dasta mi-am spus ca acest articol este unul cat se poate de adevarat . Sper sa va fie de folos si voua .