marți, 26 aprilie 2011

Review : crema antiimperfectiuni Gerovital Plant

 Hristos a Inviat ! Astazi m-am hotarat sa postez un review la crema antiimperfectiuni de la Gerovital Plant . Abia s-a incheiat campania de promovare a celor de gerovital si spun eu ca acest review pica la fix .

Mi-am cumparat aceasta crema pe 8 martie , cu putin timp inainte de inceperea campaniei de promovare de la Gerovital , asa ca am avut timp destul pentru a o testa .

 Descriere : Este un produs modern de înfrumuseţare cu o formulă special concepută pentru uniformizarea şi redarea strălucirii tenurilor pătate, pigmentate neuniform, cu semne rămase de la acnee, etc.

Mod de utilizare : Crema se aplicǎ de 2 ori pe zi, minim 2 luni de zile, pe zonele afectate. Tratamentul de decolorare a petelor şi de albire a pielii se face de preferinţă în anotimpurile cu soare mai puţin, respectiv toamna şi iarna, asigurând, concomitent cu procesul de decolorare, o bună protecţie UV a pielii, prin utilizarea unor creme de întreţinere cu factor de protecţie UV 15-20. La orice semn de iritaţie a pielii, se suspendă temporar aplicarea cremei şi se reia după 2-3 zile.

Parerea mea ? WOOOW , si jur ca o spun cu mana pe inima fara a avea vreo intentie de a face reclama celor de la Gerovital Plant ( mie una nu mi-au placut deloc monstrele oferite de ei , miroseau foarte urat fata de produse ) . Am cumparat-o pentru a imi trata petele ramase in urma acnei de pe mandibula . Intotdeauna imi raman pete dupa vindecarea unui cos , si nu le suport absolut deloc atunci cand le vad pe fata mea . Are un miros placut , se consuma greu ( o folosesc de 2 luni aproape si s-a consumat doar jumatate de borcanel ) . Cel mai mult imi place ca face ceea ce promite : vindeca petele lasate de acnee si pori dilatati . Intra foarte usor in piele . O folosesc odata pe zi ( seara dupa demachiere ) si o aplic doar in zonele cu problema , din cauza aceasta se consuma si foarte greu . Am folosit-o si ca baza de machiaj si s-a comportat bine ( dar nu mai bine ca Neurocalm de la Lancome  , crema pe care o folosec ca baza de machiaj momentan si caruia o sa ii fac un review in curand ) . O singura chestie nu imi place : faptul ca lasa o pelicula grasa pe fata dupa aplicarea ei .


Concluzie ? o recomand pentru cele care vor sa scape de petele inestetice de pe fata lasate de acnee !


Pret : aproximativ 25 de lei / 50 ml

marți, 19 aprilie 2011

NOTD

Hey , iubesc foarte mult modelul acesta pentru unghii . Pt fundal am folosit oja de la Farmasi o nuanta de fuchsia si pt floricele am folosit Flormar , alba pentru pictat unghii ( am uitat sa fotografiez ojele ). Mi-am facut manichiura acum 2 zile si dupa cum vedeti rezista foarte bine . Sper sa va placa !!

duminică, 10 aprilie 2011

Tortellini cu spanac si ricotta

Nu stiu daca am mai precizat pe blog vreodata , dar unul dintre hobby-urile mele este gatitul . Imi place sa gatesc si sa incerc mereu preparate noi . Mai multe fete m-au rugat pe email sa postez reteta aceasta , in urma aparitii pozei cu tortellini facuti dupa reteta proprie la Tag in imagini .

Ingrediente
- 250 gr tortellini cu ricotta si spanac ( eu ii cumpar pe cei din Maga Image , produsi chiar de ei )
- 1-2 catei de usturoi  ( doar daca va place cu mult usturoi sa mancati puneti 2 catei , dar pentru mine este suficient un catel )
- o lingura de unt
- 2-3 linguri de smantana ( sa fie cat mai lichida )
- 50-100 de gr de cascaval
- sare , piper si oregano

Mod de preparare : Fierbeti tortellini in apa cu putina sare 5 minute . Scurgeti si clatiti pastele cu apa rece . Topiti intr-o tigaie lingura de unt . Curatati si macinati usturoiul si calitii in tigaia cu untul topit la foc mic . Adaugati tortellini peste untul topit , amestecati bine si turnati smanatana peste ei . Lasati sa fiarba la foc mic 2-3 minute . Presarati mozzarela rasa si piper . Amestecati , pana se topeste mozzarela in sos . Dupa ce se topeste mozzarela presarati oregano si este gata .
    
                                                 POFTA BUNA !

luni, 4 aprilie 2011

A new Giveaway

Un nou  giveaway circula pe blogosfera organizat de Modniza Fashion Doctor ce contine 2 premii super . Pentru participari sau mai multe detalii AICI