duminică, 13 martie 2011

Nivea SOS Care - Lotiune Reparatoare

NIVEA SOS LOŢIUNE REPARATOARE: Calmează rapid şi repară pielea foarte uscată şi aspră.
Noua Loţiune Reparatoare NIVEA SOS Care cu Dexpanthenol calmează şi repară pielea foarte uscată şi aspră, în timp ce tehnologia Hydra IQ menţine nivelul de hidratare propriu pielii, ajutând pielea să se regenereze şi să se protejeze împotriva uscării. Textura delicată se absoarbe uşor şi rapid în piele, lăsând-o fină şi catifelată.
Hidra IQ: Stimulează apariţia de noi Aquaporine – canale microscopice de apă proprii pielii. Folosit în mod regulat asigură o hidratare naturală de durată, 24+ de ore.
Recomandare: Aplică zilnic pe întreag corpul .

Parerea mea ? Am fost foarte curioasa sa incerc lotiunea aceasta si am testat-o timp de o luna jumatate . Nu e mai hidratanta decat o alta lotiune , nu pot sa imi dau seama daca chiar repara pielea foarte uscata , pentru ca niciodata nu am avut o piele uscata pe corp , poate doar pielea de pe coate . Are un miros placut , hidrateaza si mentine pielea foarte fina timp de 24 de ore la fel cum spun si ei dar cel mai mult si cel mai mult imi place felul in care se absoarbe in piele , foarte foarte repede , iar pentru mine lucrul acesta la o lotiune reprezinta un mare plus.  
Nota : 9/10 .

Un comentariu:

zepdragon spunea...

Hey, sadly I don't understand a word of your blog, but, I love the look of your background :)
Following