duminică, 10 aprilie 2011

Tortellini cu spanac si ricotta

Nu stiu daca am mai precizat pe blog vreodata , dar unul dintre hobby-urile mele este gatitul . Imi place sa gatesc si sa incerc mereu preparate noi . Mai multe fete m-au rugat pe email sa postez reteta aceasta , in urma aparitii pozei cu tortellini facuti dupa reteta proprie la Tag in imagini .

Ingrediente
- 250 gr tortellini cu ricotta si spanac ( eu ii cumpar pe cei din Maga Image , produsi chiar de ei )
- 1-2 catei de usturoi  ( doar daca va place cu mult usturoi sa mancati puneti 2 catei , dar pentru mine este suficient un catel )
- o lingura de unt
- 2-3 linguri de smantana ( sa fie cat mai lichida )
- 50-100 de gr de cascaval
- sare , piper si oregano

Mod de preparare : Fierbeti tortellini in apa cu putina sare 5 minute . Scurgeti si clatiti pastele cu apa rece . Topiti intr-o tigaie lingura de unt . Curatati si macinati usturoiul si calitii in tigaia cu untul topit la foc mic . Adaugati tortellini peste untul topit , amestecati bine si turnati smanatana peste ei . Lasati sa fiarba la foc mic 2-3 minute . Presarati mozzarela rasa si piper . Amestecati , pana se topeste mozzarela in sos . Dupa ce se topeste mozzarela presarati oregano si este gata .
    
                                                 POFTA BUNA !

3 comentarii:

Laura spunea...

Arata super yummy, si mie imi plac la nebunie tortelinni, eu am o alta reteta super gurstoasa pt ei, daca o vrei sa-mi spui, maine sigur incerc reteta ta.pupici!

Anonim spunea...

:))De cum am intrat pe blogul tau mi-a aparut imaginea asta in fata:))Si ma enerveaza ca nu am in casa decat usturiu,sare,piper si unt din ce ai enumerat tu:))

Intre timp te invit sa participi la giveaway-ul organizat de mine si Colourful Bazaar.Poti castiga oje China Glaze,accesorii,produse naturale de inghijire si un

lac pentru uscare rapida Seche Vite.Te asteptam cu drag:-* Detalii aici http://leyacreations.blogspot.com/2011/04/colourful-creations-iti-coloreaza_09.html

si/sau aici http://colourfulbazaar.blogspot.com/2011/04/colourful-creations-iti-coloreaza_7352.html

Elena Bby spunea...

@ laura sa imi spui cum ti-au iesit si daca ti-a placut ...

@ Leya multumesc pentru invitatie , dar atunci cand vad ca se inscriu foarte multe persoane , nu ma inscriu crezand ca nu am nicio sansa sa castig . Ms oricum :*