duminică, 20 februarie 2011

Ceaiuri recomandate

Am inceput sa beau ceaiuri inca de cand am inceput sa tin prima oara dieta . In orice dieta este recomandat sa bem 2 litri de apa pe zi , insa eu nu am putut niciodata sa beau 2 litri de apa pe zi ( decat pe timp de vara ) , si am decis sa beau macar un litru de apa si un litru de ceai zilnic. Am optat pt ceaiurile medicinale pentru ca nu imi plac cele de fructe si cred ca sunt si mai bune pentru organism . Preferatele mele sunt : ceai de echinaceea , antioxidant , ceai alb , verde sau negru . Chiar acum tin o dieta hipocalorica si am inlocuit ceasca de cafea de dimineata cu ceaiul negru sau cel verde .

Sa va spun despre beneficiile acestor ceaiuri cred ca nu are niciun rost pentru ca fiecare dintre noi le poate gasi pe internet . Doar vreau sa vi le arat pe cele care le consider eu cele mai bune , pentru ca se gasesc foarte multe in farmacii si plafare .

1 . Ceai antioxidant Fares  - este un ceai pt sistemul imunitar ce contine  frunze de ceai verde , flori de hibiscus , fructe de mar ,frunze de ginkgo biloba , fructe de catina , fructe de maces , menta , frunze de rooibos , fructe de cacao , ulei esential de grapefruit . Se gaseste in farmacii , plafar si hipermarketuri si are un pret de 3 - 5 lei . Se recomanda a se bea 3-4 cani pe zi si nu e nevoie sa adaugam miere , lamaie sau zahar , pentru ca are o aroma foarte placuta .
2. Ceai echinaceea Celmar - echinaceea este pt intarirea sistemului imunitar si contine frunze de echinaceea , hibicus, macese si visine acerola ( chiar se simte foarte bine aroma de cirese ) . Eu il consum cu jumatate de lingurita miere de salcam sau cu jum . de lingurita de zahar brun . Cel mai mult mi-a placut forma rotunda a pliculetelor.

3 . Greenfield ( ceai alb , verde sau negru ) - cei de la Greenfield au o mare varietate de ceaiuri , astfel incat ar trebui sa fac o postare separata cu ceaiurile pe care le-am incercat si mi-au placut de la greenfield . Ce mi-a placut cel mai mult este ca ceaiul verde si negru de la ei nu au gustul acela amar pe care le au celalalte .

3 comentarii:

Colourfulbazaar- Lucia spunea...

mie imi plac mult ceaiurile de la Fares, au o gama foarte diversificata, de la ceaiuri pentru slabit pana la cele pentru raceala ( care dau rezultate foarte bune).Nici eu nu pot sa beau 2 l de apa/zi :((

Frombeautywithloveblog spunea...

in ce consta dieta pe care o tii?

Elena Bby spunea...

@ colourful.makeup : si mie imi plac .. dar cel antioxidant este preferatu meu ... caut mereu ceaiuri in care nu este nevoie sa adaug miere sau zahar .. si acesta e perfect :x

@ emma : dieta hipocalorica consta in faptul de a manca un nr maxim de calorii pe zi , in functie de inaltime greutate si greutatea la care vrei sa ajungi . cred ca o sa fac chiar o postare despre aceasta dieta :x