luni, 28 februarie 2011

Review Christian Dior Kiss Gloss

Incep din ce in ce mai mult sa simt un gust amar pentru tara in care traim  . Astazi am apelat la mesageria Postei Romane si e o adevarata neplacere pt mine sa fac acest lucru din cauza personalului care iti vorbeste rastit si nu iti acorda informatii complete . Anyway .. sfatul meu este sa nu va duceti niciodata la posta  la ora 6 seara cum am fost eu astazi ci pe la orele diminetii ( macar atunci personalul nu e atat de obosit si recalcitrant ) . Poate ca multe lume ma condamna ca nu sunt o patrioata , dar asta sunt eu si nu am ce face .

In fine ... Vreau sa va povestesc despre un produs de care eu sunt pur si simplu indragostita de mai bine de 2 luni : Christian Dior Kiss Gloss , nuanta clear .
.... si cred ca o sa raman mult timp indragostita de el . Ma dau rareori cu gloss pe buze (mai mult pe timpul iernii ), prefer mai mult un ruj mat si pigmentat si singurul glos pe care il foloseam pana sa il intalnesc pe acesta era Lancome Juicy Tubes , dar din cauza faptului ca cel de la Lancome se strangea in colturile gurii am plecat in cautarea altui gloss odata cu venirea iernii .

Descriere :


• Acest gloss de la Dior asigura un multi –efect transparent, o rezistenta deosebita in timp si un efect de volum deosebit pt buzele dvs.

• Adauga o stralucire buzelor dvs si le scoate in evidenta forma, facandu-le in acelasi timp sa arate suculente.

Parerea mea : pretentiile pe care le am de la un gloss este sa fie hidratant , rezistent si sa nu se stranga in coltul gurii , iar acest gloss indeplineste toate cerintele mele . Nu cred ca da mai mult volum decat un alt gloss dar pentru mine lucrul acesta nu este un dezavantaj . Rezista cu usurinta 7-8 ore pe buze , chiar daca mananci sau consumi lichide. 

Pret : eu l-am achizitionat din UK la pretul de 17 lire dar din cate am vazut in tara este in jur de 90 - 110 lei .

Nota : 10/10

3 comentarii:

fashion doctor spunea...

mersi pentru review!primavara frumoasa!

ONG Mare Nostrum spunea...

Buna,

Te invit sa urmaresti blogul organizatiei ecologice Mare Nostrum. Noi luptam pentru conservarea si salvarea mediului. Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine.

Te asteptam!

Elena Bby spunea...

@ npc mondniza ! la multi ani de 1 martie !